SIU hvem er vi og hvorfor?

Det begyndte med en dialog mellem kommunen, de aktive foreninger der er daglige brugere af søndermarkshallen, Søndermarksskolen og Grønlandsvejens lokalråd. Der var interesse for at afklare om kapaciteten var tilstrækkelig i hallen og det blev tidligt i forløbet tydeligt at den nuværende hal var et godt stykke vej fra at være nok til at rumme alt det engagement, aktivitet og alle de ildsjæle som vores område heldigvis rummer.

Det stod klart at der skulle arbejdes på at skaffe mere plads, så det var tid til at kortlægge og afklare hvilke behov de forskellige klubber havde så alle på bedste vis kunne blive tilgodeset. Der skulle en del samtaler og ideudvekslinger til, der blev lavet skemaer over hvem der brugte faciliteterne hvornår og i hvor stort et omfang div. Klubber manglede muligheder for at benytte lokalerne. I hele denne proces opstod også en nødvendighed for at oprette en forening, det allerede nu stærke hold af sammenarbejdes partnere fandt hurtigt enighed om et fællesbedste og foreningen SIU blev til virkelighed. Sidenhen har Vejle klatreklub også meldt sig ind som en del af fællesskabet og arbejdsgruppen.

SIU er derfor i sin enkelthed en paraplyorganisation bestående af en sammenslutning af alle de aktive idrætsforeninger, skolen og Lokalråd der har tilknytning til Søndermarkshallen. SIU arbejder med primært formål på at skaffe de midler der skal til for at den nye(ekstra) Hal, får så mange af de faciliteter klubberne og foreningerne ønsker for at optimere oplevelsen for deres medlemmer både ved stævner og i de daglige aktive udfoldelser.

#Håndbold #gymnastik #fælllesskab

Sponsor

Har du et firma? Bliv sponsor for søndermarkshallerne, og se dit firmanavn i hallen!

Donation

Hver en krone nytter, og hjælper os tættere på at bygge søndermarkshallerne. Støt os med et valgfrit beløb!

Køb en mursten

Støt os om at nå i mål med vores indsamling, og få sammentidig dit præg på hallen, bogstavelig talt!

Shopping Cart