Hvorfor skal mit 
firma være sponsor?

Det udbyggede hal kompleks får en daglig strøm af børn og voksne. Det kan være dine kunder, såvel som dine nuværende og kommende medarbejdere.

Din virksomhed har nu en unik mulighed for at profilere sig ved at blive en del affællesskabet omkring skabelsen af Søndermarkshallerne. Du sikrer et øget kendskab og positiv tilgang til din virksomhed i et attraktivt lokalområde med spændende og aktive borgere.

Som firma sponsor for SIU støtter du sporten, foreningerne og lokalsamfundet på Søndermarken, og desuden får dit firma en reklameplads i hallen og her på hjemmesiden.

Vi er altid åben for dialog omkring dit sponsorat eller anden støtte. Kontakt SIU Formand Gert Donkjær  tlf. 40 34 28 55
eller via menuen Kontakt os

bliv sponsor for den lokale idrætsklub

Støtte til børn, unge og voksne.

Når du indgår et samarbejde om sponsorater med SIU, støtter du op om foreningernes muligheder for nogle gode faciliteter, hvor vi kan give  Søndermarkens børn, unge og voksne lyst til et liv med motion som en naturlig del af hverdagen.

Sponsorer

Søndermarkshallens foreninger har, hver for sig, gennem mange år oparbejdet en solid opbakning fra en lang række sponsorer, hvis økonomiske støtte er uundværlig og stærkt medvirkende til, at tidligere og fremtidige projekter får et stærkt og solidt økonomisk fundament.

SIU – Søndermarkens idræts udvalg, indsamler midler til inventar og udstyr, der kommer alle brugere til gode i det fælles samlingssted.

Ethvert bidrag til projektet er yderst værdifuldt!

Shopping Cart